top of page

Sugar Warrior Challenge 🚫🍫

Public·203 Sugar Warrior

Krugovi Torrent Pirate Bay


Download File === https://urlin.us/2tvqsE

Budući da ih davatelji internetskih usluga (ISP) i vlade stalno pokušavaju ugasiti, ne iznenađuje što toliko velik broj torrent stranica jedva opstaje. Da bih vam uštedjela vrijeme, testirala sam ih više od 30 i popis najboljih stranica za torentiranje (torrenting) skratila na 11 najboljih. Ne samo da rade, već nude kvalitetne torrente i velike brzine.


Moj tim i ja ne odobravamo ilegalno torrentiranje, ali važno je znati kako torentirati sigurno. Provjerite jesu li torrenti koje preuzimate zaštićeni autorskim pravima i koristite VPN kako biste zaštitili svoje osobne podatke i identitet od zlonamjernih trećih strana na torrent stranicama.


The Pirate Bay (TPB) je najstarija i najpoznatija torrent stranica na internetu. Tijekom desetljeća njegovog postojanja uspio je zaobići brojna gašenja i vladine blokade, pa možete biti sigurni da se radi o sigurnoj stranici.


Stranica ima jednostavno sučelje u kojem se lako snalaziti. Njezin sustav filtera omogućuje određivanje formata datoteke, rezolucije i tip konzole koji tražite. Kada sam tražila torrent za Red Dead Redemption za Xbox, uspjela sam isfiltrirati sve rezultate za druge konzole. To mi je uštedjelo puno vremena jer nisam morala provjeravati svaki torrent da bih se uvjerila da ću preuzeti pravu verziju!


Kickass Torrents, poznat i kao KATCR.CO, ima ogromnu zbirku torrenta i jednako veliku zajednicu korisnika. Svaka kategorija koju sam testirala sadrži dobar broj torrenta i svi su oni imali i više nego dovoljno seedera. Posebno se istaknula velika kolekcija filmova i serija. To znači da ćete vrlo vjerojatno pronaći sadržaj koji tražite i brzo ga preuzeti.


Stranica vam daje detaljne informacije o svakom torrentu (poput omjera seedera i leechera, kao i podatak je li korisnik koji je dodao torrent verificiran), pa je lako procijeniti koji su torrenti sigurni, a koje biste trebali izbjegavati. Za svaki torrent piše je li ga dodao verificirani korisnik, koje datoteke sadrži, sadrži slike iz filmova, naslovnice albuma, upute za instalaciju igara, čak i linkove na alternativna preuzimanja. Ovoliko detaljne informacije uvjerile su me da ću uvijek točno znati što sve preuzimam na svoje računalo.


Kao i ThePirateBay, KickassTorrents je blokiran u mnogim državama. Ako mu želite pristupiti i s njega preuzimati torrente, trebat će vam dobar VPN koji vašu vezu može preusmjeriti kroz državu u kojoj ova stranica nije blokirana.


Pronalaženje i verificiranje torrenta na RARBG-u izrazito je jednostavno. Stranice torrenta za filmove i serije često sadrže snimke zaslona. Posteri, naslovnice albuma i slike softverskih brendova iskaču u obliku skočnih prozora kada mišem prelazite preko rezultata pretrage. Korisnici mogu ostavljati komentare i ocjene torrenta koje ukazuju na kvalitetu datoteke na njihovim stranicama.


Kao treća najpopularnija torrent stranica na svijetu i jedna od najstarijih koje još uvijek rade, 1337x je pouzdana opcija s velikim brojem visokokvalitetnih torrenta u svakoj kategoriji. Vjerna grupa pratitelja na dnevnoj bazi dodaje novi sadržaj. Pronaći ćete sve od starih filmova do najnovijih serija, glazbe i igara.


Jedan od razloga zašto je stranica zadržala popularnost toliko dugo možda je to što je pažljivo moderirana. To znači da je većina torrenta izvrsne kvalitete. Međutim, i unatoč tome možete nabasati na povremeni loš torrent koji sadrži zlonamjerni ili špijunski softver. Da biste si zajamčili sigurnost dok preuzimate sa stranice, preporučujem da koristite VPN sa zaštitom od zlonamjernih softvera.


1337x-ovo sučelje prilagođeno je korisnicima i na njoj je lako pronaći željeni torrent. Ima jednu stranicu informacija za svako preuzimanje koja uključuje broj preuzimanja, broj seedera i leechera, kao i vrijeme kada su moderatori posljednji put provjerili torrent. Tražila sam torrent za Harley Quinn: Birds of Prey i pronašla jedan sa sjajnim brojem seedera koji je zadnji put provjeren sat vremena ranije. Zbog toga sam lako procijenila da je torrent vjerojatno pouzdan.


S gotovo 10 m
About

Welcome fellow sugar warriors! This group is to try and help...

Sugar Warrior

bottom of page